OK

Alt du trenger å vite om industrielle switcher

Industrielle Ethernet-switcher er designet for å brukes i utsatte miljøer og muliggjør bygging av pålitelige og sikre nettverk. Enten du trenger en uadministrert switch for punkt-til-punkt-tilkobling, en administrert switch for administrerbare nettverk eller en PoE- switch, vil vårt brede utvalg av switcher og vår mangeårige nettverksekspertise hjelpe deg med å finne det riktige produktet for dine spesifikke behov.

 
 
 

Administrert Layer 2 eller Layer 3

For å kunne administrere en switch og lage regler for hvordan nettverkstrafikk skal håndteres, trengs en administrert switch. Vanlige eksempler kan være VLAN, QoS etc. På grunn av den administrative kapasiteten administreres profesjonelle switcher normalt.

Se produkter

Uadministrert

Ved installasjon av enklere nettverk uten behov for administrasjon, brukes ofte uadministrerte switcher. Ved ganske enkelt å legge til strøm, er nettverket oppe og går raskt og enkelt. Tilgjengelig både med og uten PoE.

Se produkter

PoE (Power over Ethernet)

For å kunne overføre strøm sikkert sammen med datakommunikasjon kan PoE-teknologien benyttes. Dette forutsetter at både switchen og enheten støtter PoE. Den største fordelen er enkelheten ved å installere nye enheter fordi det ikke er nødvendig med strømuttak - det er nok å kjøre en Ethernet-kabel til enheten (for eksempel et WiFi-tilgangspunkt). PoE er tilgjengelig i ulike standarder med ulik effekt for å kunne betjene ulike typer enheter.

Se produkter

IP-klassifisering

For å garantere at en switch fungerer under forholdene den skal installeres i, er det forskjellige klassifiseringer. Et produkts IP-klasse eller kapslingsklasse, angir hvor godt produktet tåler ytre påvirkninger av vann, støv og lignende. Dette vil hjelpe deg å velge riktig produkt for dine spesifikke behov.