OK

Vi skal bli Aurdel – og dermed en av Nordens største teknologidistributører

Deltaco og vårt søsterselskap Aurora Group vil fusjonere for å bli Aurdel sammen.

Som én stor distributør blir vi en betydelig sterkere partner med et enda bredere utvalg av de nyeste teknologiproduktene. Du kan alltid stole på vår utrettelige ambisjon om å samle den nyeste teknologien – alt for at virksomheten din skal blomstre.

En forbedret helhetsopplevelse

Sammenslåingen og det nye navnet betyr ny logo, nye farger og fremfor alt store fordeler for deg som kunde. Du vil blant annet få tilgang til et utvidet produktspekter, mer effektiv logistikk, en ny og forbedret nettbutikk hvor du kan finne alt du trenger.

Lansering av aurdel.com

Den nye nettbutikken lanseres i første kvartal 2023, og du som kunde vil motta all viktig informasjon i god tid. Inntil da handler du som vanlig de beste IT-produktene her på Deltaco.no

Din nye Aurdel-konto

Som eksisterende kunde vil du automatisk motta en e-post med din nye brukerkonto og informasjon om hvordan du logger inn på din Aurdel-konto. Har du spørsmål er du velkommen til å kontakte vår alltid hjelpsomme kundeservice på info@deltaco.no

Vanlige spørsmål


Kommer organisasjonsnummeret til å endres?

Vi kommer til å beholde samme org.nummer. NorDeltaco AS bytter navn til Aurdel Norway AS.

Kommer våre avtaler med dere endres?

Nei, dine avtaler med NorDeltaco AS vil videreføres til Aurdel Norway AS.

Blir produktprisene påvirket av overgangen til Aurdel?

Nei, prisene er like gunstige som alltid. Hvis du har en avtalt pris på et produkt (for eksempel en bidpris), fortsetter den å gjelde ut avtaleperioden, også etter at Deltaco blir Aurdel.

Som kunde hos Deltaco, må jeg gjøre noe for å bli kunde hos Aurdel?

Nei, vi overfører alle kunder fra Deltaco til Aurdel. Men for å logge inn på vår nye nettbutikk, må du opprette et nytt passord. I forbindelse med lanseringen av Aurdel vil du motta informasjon via e-post om hvordan du gjør dette.

Hva skjer med mine restordre som ikke har blitt levert før Deltaco blir Aurdel?

Bestillinger med leveringsdatoer etter at vi blir Aurdel vil bli flyttet over og levert til deg så snart vi får varen på lager.

Vil det være noen forskjell i leveringstid eller fraktbetingelser?

Nei, bestillinger lagt før kl 14:00 vil fortsatt bli sendt fra vårt lager samme dag. Fraktpriser og transportør forblir uendret.

Hva skjer med varemerket DELTACO?

Det er kun Deltaco som distributør som endrer navn, våre produkter under DELTACO-merket lever videre og er mer relevant enn noen gang.