OK

Salgsvilkår

Bli forhandler Salgsvilkår
Kunder

NorDeltaco AS er en grossist av datatilbehør som markedsfører produktene sine gjennom forhandlere for videresalg til sluttkunder. Man kan søke om å bli kunde/forhandler hos NorDeltaco AS ved å fulle ut søknadskjema på sidene våre. Trykk her!

Priser

Alle priser er i NOK eksklusive mva. og frakt, ex works (se leveringsmåte). For dagsaktuelle priser, se alltid vår nettside: www.deltaco.no 

Garanti

NorDeltaco gir garanti på det ordinære produktsortimentet der dette er aktuelt i henhold til norsk lov. Garantitiden regnes fra fakturadato.

Leveringsmåte

NorDeltaco benytter PostNord til alle leveringer til og i Norge. Kundespesifikke speditørønsker kan diskuteres. Fraktavgiften er for tiden:
110,- per postpakke mellom 0–30 kg hvis pakken ikke regnes som gods av stor størrelse. Pall-frakt koster fra 1000,- avhengig av leveringsadressens postnummer. 
NorDeltaco AS forbeholder seg retten til å etter-fakturere ekstra frakt når kunden har blitt fakturert for postpakke(r) og forsendelse i etterkant viste seg å bli på flere postpakker eller ble sendt på pall.

For raskere behandling av ordren din, bruk artikkelnumrene våre ved bestilling.

Restordre

Om verdien av en restordre er under 50,-  forbeholder NorDeltaco seg retten til å slette resten, og en mail med info om dette sendes fra oss. Kunder som handler på postoppkrav eller betaler via online payment (forskuddsbetaling), kan IKKE benytte restordre hos oss.

På grunn av instabiliteten i databransjen, forbeholder vi oss retten til ikke å sette produkter til restordre der tilgangen og prisnivået varierer kraftig. 

Betaling

For kredittgodkjente kunder skjer betaling mot utsendt faktura. Ikke kredittgodkjente kunder betaler via bankoverførsel eller online kortbetaling (forskuddsbetaling til vår konto). 

Fakturaen leveres avgiftsfritt i pdf-format per e-post. Ønsker du en papirfaktura tilsendt, tilkommer det et faktureringsgebyr på 35,-. 

For kunder som ikke har en kredittgrense hos oss gjelder forskuddsbetaling, det tilkommer da en avgift på 45,- per ordre. Forskuddsbetalingen skal skje online til vårt kontonummer innen ett døgn, ellers makuleres ordren. 

NorDeltaco tar forbehold om eventuelle trykkfeil på nettsiden vår og i andre publikasjoner som er utgitt av oss. 

Adresse:

NorDeltaco AS
Gjellebekkstubben 10
3420 Lierskogen
Tel:: +47 22 830 906

E-post: info@deltaco.no 

Retur av defekt produkt

Alle produkter som returneres skal påføres et RMA-nummer som dere søker om på nettstedet vårt: http://www.deltaco.no. Returnummeret er gyldig i inntil 30 dager etter utstedelse. Gods som ankommer NorDeltaco umerket, uten gyldig RMA-nummer eller som ikke samsvarer med RMA-nummer, returneres til avsender uten behandling. Returfrakt belastes avsender. 

Hvis dere sender inn et produkt til NorDeltaco for undersøkelse og denne ikke viser feilene dere har oppgitt, debiteres dere et feilsøkingsgebyr på 350,- samt returfrakt. NorDeltaco forbeholder seg retten til å avgjøre hvorvidt et returnert produkt skal repareres, erstattes med identisk produkt, tilsvarende produkt eller krediteres hvis garantiproduktet er gått ut av sortimentet. 
For å unngå transportskader, skal det benyttes original emballasje eller fraktemballasje som er godkjent av transportøren. Transportskader som skyldes mangelfull emballering, omfattes ikke av NorDeltacos garantiforpliktelser. Utstedelse av RMA-nummer innebærer ikke at NorDeltaco har godkjent et produkt for eventuelle tiltak. 

For returer som er behandlet og deretter ikke hentet av kunden, og som dermed går i retur til NorDeltaco, forbeholder vi oss retten til å ta ut et ekspedisjonsgebyr på 250,- for å dekke våre kostnader.

 

Godkjente returer merkes tydelig med RMA-nummer og sendes til:
NorDeltaco/SweDeltaco
c/o Logistikksenteret
0060 Oslo

 

Spesialbestilte produkter 

Bestillingsvarer kan ikke returneres til oss, annet enn for garantihåndtering. Erstatning av defekte produkter skjer etter at det defekte produktet er sendt til NorDeltaco og den angitte feilbeskrivelsen er blitt bekreftet. 

Retur av defekte produkter til oss skjer på deres bekostning. Erstattede/reparerte varer sendes tilbake til dere på vår bekostning. 

Forhåndserstatning skjer kun ved DOA (Dead On Arrival, død ved ankomst). DOA skal meldes innen 5 virkedager fra leveringsdato. 

Retur av feilbestilt produkt

Varer som er feilbestilt av dere og som har en verdi på over 300,-, tar vi tilbake, men vi debiterer dere en feilbestillingsavgift på 10 % av verdien eller minst 300,-. 

Produkter som returneres for kreditering skal være i komplett, feilfri original emballasje og med alt av tilbehør. Hvis ikke så er tilfelle, blir varen sendt tilbake til avsenderen. Returfrakt belastes avsender. 

Retur skal skje innen 30 dager fra fakturadato. Ellers kan ikke kreditering utføres. 
Feilbestillinger/feilleveringer skal reklameres innen fem virkedager fra fakturadato. 

Krediteringer

Krediteringer av returnerte varer skjer i henhold til varens dagspris. 
Bruk av returnummer innebærer at ovennevnte vilkår aksepteres. 

Kontakt:

E-post: rma@deltaco.no 
Tel: +47 22 830 906
Kontonummer: 86014314131